Методи на плащане


Сигурни и удобни методи за плащане

Традиционен банков превод - авансово плащане
 

Класически метод на плащане: лесен и сигурен. Поръчаните артикули ще бъдат запазени за период от четиринадесет дни. Сумата трябва да бъде преведена по сметката на Lampenwelt GmbH. Банковите данни можете да намерите в потвърждението на поръчката. След като плащането бъде кредитирано, поръчката ще бъде изпратена незабавно (за артикулите, които са в наличност). Ако плащането не бъде извършено в рамките на четиринадесет дни, резервацията на стоките ще бъде отменена и поръчката автоматично ще бъде анулирана.

 

   

Кредитна/дебитна карта
 
   
 

Удобен и изпитан метод за плащане, при който парите се вземат от вашата кредитна карта (VISA, MasterCard). Предоставяте номера на кредитната си карта, датата на изтичане на валидността й и кода за оторизация. Тези данни не се съхраняват от онлайн магазина, а се предават директно на BS PAYONE GmbH чрез 128-битов SSL протокол. Кредитната карта трябва да бъде регистрирана от банката, издала кредитната карта, за процеса на удостоверяване на клиента чрез защитения протокол, приет от платежните организации Visa (Verified by Visa) и MasterCard (MasterCard SecureCode). Както при Verified by VISA, така и при MasterCard SecureCode, по време на процеса на плащане ще бъдете автоматично пренасочени към уебсайта на вашата банка. Там клиентът се идентифицира, обикновено чрез въвеждане на парола (напр. SMS код, изпратен на номера на мобилния ви телефон, или прочитане на парола, генерирана от токен). Ако самоличността ви бъде потвърдена, дължимата сума се осчетоводява по кредитната ви карта. Кредитната карта се дебитира по технически причини веднага след изпращането на поръчката. Няколко минути по-късно можем да обработим вашата поръчка.

Този прост и бърз метод на плащане е безплатен за вас.

Възможно е и плащане с дебитна карта (Maestro). След като въведете данните си, сумата ще бъде дебитирана от сметката ви. Плащането с дебитна карта е безплатно, както и плащането с кредитна карта.

Apple Pay

Приемаме Apple Pay - сигурно и удобно решение за мобилни плащания, което осигурява гладко и безпроблемно пазаруване за потребителите на Apple.

След като добавите кредитната или дебитната си карта в приложението Wallet, можете да започнете да използвате този метод на плащане в онлайн магазини, които приемат Apple Pay. 

За да извършите транзакция в Lampy.co.uk, използвайки Apple Pay, просто изберете Apple Pay в кошницата за пазаруване като метод на плащане и направете поръчката си, като кликнете върху бутона Apple Pay на страницата за потвърждение на поръчката. След това ще бъдете подканени да въведете код за достъп или да използвате Face ID, за да разрешите транзакцията, без да се налага да въвеждате отново данните на картата си.

Наложен платеж при доставка
 

Плащането на поръчката, включително разходите за доставка и наложен платеж ( таксата за наложен платеж е 1,95 лв.), се заплаща на куриера в момента на доставката;

 

Начинът на плащане "Наложен платеж" е възможен само на територията на България в размер до 10 000 лв. Плащане при доставка не е възможно за обемисти артикули.